NEWS

2 Jaar actieve Bootcamp fitness in gorinchem

By DJ | In Nieuws | on January 18, 2014

2 Jaar actieve Bootcamp fitness in gorinchem

 

28 Februari 2012 de Kick-off van Basic-Training in gorinchem. Het begin van een andere manier van trainen. Effectief, Soms zwaar maar vooral resultaat gericht.

 

We hebben al door heel gorinchem gezeten met onze trainingen. Het ‘t Haagje, Lingebos, spijksedijk, buiten de waterpoort, gymzalen aan het heerenlaantje en de Johan van Egmondstraat. Veel mensen denken dat het zwaar en niet te doen is. Maar als ze eenmaal begonnen zijn willen ze niets anders meer. Lichaamsgewicht is waar we standaard mee trainen. Daarnaast krijgen we steeds meer materialen zoals de TRX, kettlebels en zandzakken.
Dit geeft een extra dimensie in de trainingen en kan als mooie afwisseling worden gezien.
Door continue de lessen te variƫren zijn we ook flink gegroeid in aantal leden, maar ook de harde kern die er vanaf het begin bij was traint hierdoor nog steeds vol overgave mee! Dit is niet alleen omdat de trainingen dagelijks veranderen maar juist omdat je ook vrienden maakt, waarmee je samen kan trainen en weten wat jouw doel is. Lees hier een aantal recensies.

Naast onze reguliere bootcamp trainingen zijn we ook begonnen met speciale trainingen voor obstacle runs zoals Mudmasters en Strongmenrun.
Hierbij gaan we met een grote groep daadwerkelijk door het water en de modder. Dit jaar doen we al met 20 gemotiveerde mannen en vrouwen mee aan het event Mudmasters.

Squat bootcamp training gorinchem fitness

2 Jaar actieve Bootcamp fitness in gorinchem

 

 

 

 

 

 

Naast de bootcamp trainingen & survival trainingen Hebben we afgelopen jaar ook een clinic Fight camp gegeven. Een combinatie van kickboksen en bootcamp.
Tijdens deze clinic leer je de Basics betreffende stoten en trappen. Daarnaast krijg je nog een stevig circuit voor je kiezen. Al met al een leuke uitdaging! Meer details waar en wanneer volgen snel! Ik wil iedereen vanaf deze kant bedanken voor hun inzet en vertrouwen als dankt wil ik iedereen daarom uitnodigen om op donderdag 27 Februari te komen trainen we starten om 20:00 uur aan de spijksedijk!
Uiteraard kan je iedereen meenemen naar dit event. Doe je mee?

 

 

No Comments to "2 Jaar actieve Bootcamp fitness in gorinchem"

'.