OUR CLASSES

BASIC BOOTCAMP

Whatever your 100% looks like? give it!!

Bootcamp lessen

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is ontwikkeld door het Amerikaanse leger om in een zo kort mogelijke periode op een intensieve manier zo snel mogelijk fit te worden. In het leger wordt deze manier drillmatig toegepast. De trainingen van Basic Training in Gorinchem zijn zeker gericht op de intensieve manier maar dan met een vriendelijke aanpak.Onze Bootcamp lessen worden in teamverband gedaan in de buitenlucht, waarbij we tijdens de training veel plezier beleven. Conditie en uithoudingsvermogen staan voorop.Dit bereiken we door veel uitdagende oefeningen te doen. We starten altijd met een algemene warming up (hardlopen, korte oefeningen) om vervolgens krachtoefeningen en interval trainingen te doen.

Voor wie?

De Basic Bootcamp trainingen zijn voor mannen en vrouwen met elk hun (begin) eigen niveau, je kunt tijdens de trainingen alles uit de kast halen om fitter en sterker te worden. Omdat we deze trainingen altijd buiten geven is het zeker geschikt voor mensen die niet houden van een fitnessschool of gym.

Naast deze trainingen zijn er ook FIGHT CAMP lessen en STRENGHT trainingen met o.a. kettlebel, TRX, Sandbags en ropeslams. Ook doen we vaak mee met diverse mud runs en obstacleruns.

 

Vraag hier je GRATIS proefles aan!

'.