NEWS

Hier kan geen sportschool tegenop !!

By DJ | In Bootcamp Recensie leden | on May 13, 2014

Hier kan geen sportschool tegenop !!

Hieronder volgt een recensie van Bertus over onze Bootcamp trainingen in gorinchem.

Een maand of vier geleden ben ik begonnen, eerst twee proeflessen en als oud sporter krijg het virus je langzaam te pakken. Het is wel een ietsje pietsje anders dan de Ying en Yang van yoga, niet dat ik dat ooit gedaan heb maar het is een beeld dat het echt anders is. Eerst een stempelkaart zodat je niet gelijk aan een abonnement vastzit maar uiteindelijk toch een abonnement afgesloten en besloten stevig te gaan bootcampen.

Op naar de verschillende locaties, als het past op de dinsdag, donderdag en zaterdag lekker met een vaste kern en een wisselende groep er omheen. Regelmatig denk ik hè waar gaan jullie heen… O ze gingen rennen, rennen en rennen, ik hijgde er oncharmant achteraan met een paars hoofd en een nieuw sportief outfitje (van mijn meisje gekregen, dat dan weer wel) dat was dus zwaar afzien.

hier kan geen sportschool tegenop
hier kan geen sportschool tegenop
Fitness gorinchem

Burpees, push ups, Jumping squats, sprinten en nog veel meer oefeningen. Ik was dood of dacht het te gaan, maar dan ook echt dood. Maar sinds dien ga ik iedere keer als ik de mogelijkheden heb. Het gaat steeds beter, ik loop nog steeds achteraan maar ik ben gewoon geen renner, de rest van de training gaat goed.

DJ de trainer heeft droge humor en zijn soms keiharde training en muziek doen me goed, daarnaast is hij zeer goed in staat om mensen te motiveren en om net even over de grens heen te stappen desnoods loopt hij met je mee!

Het is een leuke club mensen bij elkaar die onderling nooit te beroerd zijn om je even op sleeptouw te nemen, dat zorgt ervoor dat ik blijf gaan, ook is buiten trainen heerlijk ook al is het soms slecht weer zonder meer een aanrader hier kan geen sportschool tegenop.

Wil jij ook een keer ervaren wat Bertus elke les ervaart? Wil jij beter worden en een allround sporter worden. Wij geven iedereen 2 proeflessen om te ervaren hoe wij trainen maar vooral ook waarom. De Bootcamp training is op verschillende locatie in Gorinchem om het zo gevarieerd mogelijk te houden. Geen conditie of een tijd niet gesport? Bij ons kan je gewoon instromen en word je door de groep direct opgenomen.

No Comments to "Hier kan geen sportschool tegenop !!"

'.