Sportschool Gorinchem

Basic Training, de sportschool in Gorinchem voor ieder niveau

Kom je bijna niet meer van de bank af, heb je continu een gebrek aan energie of wil je sterker worden en meer uithoudingsvermogen hebben? Meld je dan aan bij DJ Bartels Basic Training, je sportschool in Gorinchem.

Wat wij je kunnen bieden

Onze ervaren trainers staan voor je klaar om je te begeleiden bij de sport van je keuze. Wij bieden CrossFit trainingen, bootcamp trainingen en personal training aan. Bij CrossFit draait het om een combinatie van atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. De bootcamp trainingen worden in de buitenlucht gehouden, een ideaal moment om even uit te waaien en sportief bezig te zijn. Kies je voor een van deze sporten, dan kies je voor sporten op een uitdagende manier, op je eigen niveau. We willen het graag laagdrempelig houden en daarom zijn zowel beginnende als gevorderde sporter welkom bij ons. Bij zowel bootcamp als CrossFit ben jij je eigen concurrent en daarom kunnen beginnende en ervaren sporters heel goed samen sporten.

Sportschool Gorinchem

Personal training

Naast CrossFit en bootcamp, kun je ook kiezen voor personal training. In het 30 dagen durende programma krijg je 1 op 1 of 1 op 4 training waarbij we ons niet alleen bezighouden met sporten, maar ook met het volledig aanpassen van je leefstijl inclusief voeding. Je krijgt van ons een voedingsschema en wij helpen je je nieuwe eetgewoontes in je leven in te passen. Bij onze sportschool in Gorinchem krijg je zowel tijdens het sporten goede begeleiding, maar ook thuis gaat de begeleiding, via Whatsapp, door. Na afronding van het programma nemen we graag nog contact met je op om te horen hoe het met je gaat.

Aanmelden bij de sportschool Gorinchem

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je de lat hoger leggen voor jezelf? Dan is het tijd om je aan te melden bij onze sportschool Gorinchem. Wij kijken er naar uit om samen met je aan de slag te gaan om je doelen te bereiken. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen of door het contactformulier op de website in te vullen.

Neem contact op!

'.