NEWS

Je bent in de buitenlucht!

By DJ | In Bootcamp Recensie leden | on November 3, 2013

Je bent in de buitenlucht!

 

We hebben gevraagd aan onze leden een zo eerlijk mogelijke indruk te geven van onze Bootcamp training in Gorinchem en omgeving.

Hieronder volgt een recensie van Stéphanie;

Ik ben Stéphanie en vanaf april 2012 doe ik mee aan de Bootcamp lessen in Gorinchem van Basic Training. Tot de dag van vandaag geniet ik van elke les die ik krijg. Iedere les is weer anders. Dit geldt voor de Bootcamp lessen, Fight camp en Strenght en Conditioning trainingen. Mijn rede om elke keer weer te komen en mee te doen, je bent in de Buitenlucht! een mooiere manier van sporten is er voor mij niet. Het trainen doe je uiteindelijk voor jezelf, maar tijdens het trainen voelt het alsof je één team bent! Vanaf het begin tot nu ben ik ontzettend gegroeid en door de Bootcamp lessen is het voor mij mogelijk geweest om afgelopen jaar voor de 2e keer de Strongmenrun uit te lopen!

*Bootcamp wordt een onderdeel van je leven!!!*

Wil jij net als stéphanie mee doen aan een van onze Lessen? Of wil je ook opwerken voor een Obstaclerun zoals bijvoorbeeld de Fishermen’s Friends Strongmenrun?
Heb jij nu een slechte conditie maar wil je hier aan werken en weer Fit worden? Schrijf je dan in en vraag hier 2 GRATIS proeflessen aan!

stephanie recensie bootcamp strongmenrun

 

FISHERMEN’S FRIEND STRONGMENRUN MET DE LEDEN[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=4WUf_Fmg3KI]

No Comments to "Je bent in de buitenlucht!"

'.