NEWS

Bootcamp fitness is effectief, uitdagend maar ook gezellig!

By DJ | In Bootcamp Recensie leden | on November 10, 2013

Bootcamp fitness is effectief, uitdagend maar ook gezellig!

 

Als we terug gaan naar de opstart van Basic Training in begin van 2012 dan zijn er een aantal leden die vanaf het begin al trainen bij ons. Natascha is er vanaf de eerste les bij.

Hieronder volgt haar recensie.

Ik ben Natascha, 39 jaar en lid van Basic Training in Gorinchem sinds het eerste uur. Inmiddels heb ik heel wat trainingen gehad, maar Bootcamp is echt de meest effectieve vorm van trainen. Alles komt aan bod; conditie, uithoudingsvermogen en krachttraining. Dat doe je zelfstandig, maar ook met een buddy of in teamverband en altijd op jouw niveau. Tot nu toe is niet één les hetzelfde geweest, telkens weet de trainer ons te verrassen door veel afwisseling te bieden met een diversiteit aan materialen. Of je nu traint voor een 5K of een obstacle run, iedereen kan aan de slag om zijn/haar doelen te behalen. De trainer daagt je telkens uit om toch een stapje verder te gaan, voor de beginner én de gevorderde bootcamper. Effectief, afwisselend, veelzijdig, uitdagend maar zeker ook gezellig, dat zijn voor mij de kernwoorden van Basic Training!

Bootcamp fitness recensie natascha basic training gorinchem

Wil jij net als Natascha mee doen aan een van onze Lessen? Of wil je beginnen met hardlopen en trainen voor een afstand of juist met materialen zoals de Kettlebel of sandbag? Heb jij al een goede conditie maar wil je verder? Of wil je vanaf het begin opbouwen? Schrijf je dan in en vraag hier 2 GRATIS proeflessen aan!

No Comments to "Bootcamp fitness is effectief, uitdagend maar ook gezellig!"

'.