NEWS

1 jaar Bootcamp in Gorinchem

By DJ | In Nieuws | on February 25, 2013

GORINCHEM – Het is alweer een jaar geleden dat de kick-off plaats vond van Bootcamp in Gorinchem. Onder leiding van Dirk-jan Bartels trainen sindsdien veel enthousiaste deelnemers.

Basis Training Bootcamp in Gorinchem.

 

Door weer en wind zijn de sporters gegaan. Het is een gezellige club die elkaar motiveert en stimuleert. Nu richting de zomer krijgen steeds meer mensen zin om samen buiten te sporten. Een deelnemer verteld: ‘Tijdens de trainingen hebben we regen en sneeuw gehad, maar ook 25 graden. Elke weer type heeft zo zijn charme, verder is er altijd variatie en divers materiaal zoals kettlebell & sandbags! In de sportschool is het altijd druk en moet je wachten. Tijdens de bootcamp trainingen krijg je alle aandacht van de instructeur en ben je lekker buiten bezig’.

Op niveau

De oprichter van Basic-Training verteld: ‘Bootcamp staat vooral bekend als een zware trainingsvorm. Echter kan je bij ons op elk niveau instromen en krijg je de juiste begeleiding. Als dank naar de leden en de toekomstige leden houden we een actie op 23 maart. In deze actie maak je kans op een aantal gratis Bootcamp lessen’. Het is altijd mogelijk om deel te nemen aan de trainingen van Basic-Training. In aanloop naar de zomer krijg je dan ook de eerste twee lessen gratis. Verder zijn er nog diverse acties zoals de nationale sportweek.

bootcamp de week krant artikel gorinchem

bootcamp de week krant artikel gorinchem

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vraag hier je GRATIS proefles aan!
Bekijk het hele artikel van de week krant hier.

No Comments to "1 jaar Bootcamp in Gorinchem"

'.