Bootcamp training Gorinchem

Voor de beste bootcamp training Gorinchem ga je naar Basic Training

Heb je weinig zin om in een sportschool te sporten omdat je al de hele dag binnen zit, maar wil je wel fitter en sterker worden? Kies dan voor sporten in de buitenlucht en meld je aan voor de bootcamp training Gorinchem bij Basic Training. Uitdaging, plezier en geschikt voor ieder niveau.

Waarom je een bootcamp training Gorinchem zou moeten volgen

Onze bootcamp trainingen worden buiten gehouden, bij mooi weer, maar ook in de regen. Je komt na de training met een voldaan gevoel thuis en na een warme douche voel je je als herboren. Onze trainingen zijn iedere keer weer anders en bieden uitdaging voor iedereen, of je nu voor het eerst sport of al ervaren bent. Wij sporten altijd in kleine overzichtelijke groepen waarbij er aandacht is voor iedereen. Hierdoor hebben we voldoende oog op de juiste uitvoering van de oefeningen en jou op te peppen om het beste uit jezelf te halen.

Wat doen we bij de bootcamp training?

Een bootcamp training Gorinchem wordt altijd in de mooie omgeving van Gorinchem gehouden. We maken hier onder andere gebruik van allerlei verschillende dingen die we tegenkomen, denk aan bankjes en boomstammen. De trainingen worden gehouden in groepen van maximaal 15 personen en duren een uur. Bootcamp is ontwikkeld door het Amerikaanse leger en heeft als kenmerk dat je in korte tijd heel fit kunt worden. Onze instructeurs hebben een juiste achtergrond bij defensie waardoor de beleving nog intenser is. De training bestaat uit cardio-training, kracht- en intervaltraining. Plezier, uitdaging en oefeningen die passend zijn voor je eigen niveau staan voorop.

Is het tijd om meer uit jezelf te halen?

Durf jij de uitdaging aan en vind je dat het tijd is om fitter en sterker te worden? Meld je dan snel aan voor onze bootcamp training Gorinchem. Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden die wij bieden, zoals personal training en CrossFit. Je kunt ons bellen om je aan te melden of vul het contactformulier op de website in. Wij kunnen niet wachten om je te begeleiden!

Neem contact op!

'.