NEWS

Trail run goede doel

By DJ | In Nieuws | on February 8, 2015

Trail run goede doel

In samen werking met Team Phoenix Gorinchem organiseren wij een trailrun voor het goede doel. De trailrun zal plaatsvinden in recreatiegebied Het Lingebos. We lopen met zijn allen over de gezellige bospaadjes en zullen her en der wat hindernissen nemen. Het Lingebos heeft ook poelen, sloten en een zwemvijver en hier zullen we dan ook vlak langs en over heen lopen. (staptegels, bruggen en trekpont) Misschien krijg je zelfs natte voeten. De run is geschikt voor iedereen die 5km achter elkaar kan hardlopen. ( rustig tempo) Deze trailrun kost voor niet-leden en voor leden met een strippenkaart €7.50. Leden met een abonnement mogen gratis mee doen, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Team Phoenix

Team Phoenix is een Gorinchems georiënteerd team van sportieve levensgenieters dat zich graag inzet voor het goede doel van de Roparun Stichting; “de zorg voor mensen met kanker”.

Verloting

Als we na afloop van de trailrun moe en voldaan zijn is er voor iedereen warme thee en zal Basic-Training onder de deelnemers een Basic-training T-shirt verloten ter waarde van €21,95.

Route

Neem op de A15 bij Gorinchem de afslag 28 naar Arkel. Sla hier bij de stoplichten rechtsaf, en neem op de rotonde de eerste afslag. Daarna rechts de Haarweg op langs het golfterrein van The Dutch en tuincentrum Ranzijn tot aan de slagbomen. We zullen voor de slagbomen op 8 Maart om 1000 uur verzamelen maar parkeren kan ook (betaald) op de parkeerplaats van Het Lingebos

Meld je aan via deze link of op Facebook!

Trail run Gorinchem lingebos bootcamp

Trail run Gorinchem lingebos

No Comments to "Trail run goede doel"

'.