NEWS

Stormloop Zandvoort

By DJ | In Nieuws | on February 4, 2014

STORMLOOP ZANDVOORT

Op 12 april 2014 zijn er een aantal leden die meedoen met de stormloop in zandvoort. Het is een obstacle Run die plaats vindt op Circuit Park Zandvoort dat is gelegen in heuvelachtig duingebied aan de Noord-Hollandse kust. De stormbaan loopt dwars door het Circuit Park heen, waardoor er afwisselend over asfalt, door grindbakken en over duinpaden wordt gelopen. De omliggende duinen zorgen voor pittige klimmetjes en een prachtig uitzicht over het parcours. De nabijheid van de zee zorgt altijd voor frisse en bij vlagen stevige tegenwind.

Bij Basic-Training heb je de mogelijkheid omvoor de stormloop te trainen. Opwerken en goed voorbereid aan de start in Zandvoort verschijnen is een pré! We zorgen ervoor dat je meer uithoudingsvermogen krijgt. We gaan hardlopen met zandzakken. Slepen en sjouwen met elkaar en door de modder. Dit zijn allemaal onderdelen die terugkomen tijdens onze survival trainingen. Uitleg over de technieken, hoe neem ik een hindernis? Wat kan ik verwachten en hoe pak ik dit aan. We rennen off-road en verhard. Trainen hard en zonder onzin!

Heb je nog vragen of vindt je dit misschien te zwaar? Meldt je dan hier aan voor een proefles bootcamp!

stromloop zandvoort gorinchem survival training fitness hardlopen gorkum run2day sportbikkels clinic obstacle training bootcamp

 

No Comments to "Stormloop Zandvoort"

'.