NEWS

Ropa Bootcamp Hardlopen voor het goede doel!

By DJ | In Nieuws | on March 19, 2014

Ropa Bootcamp hardlopen voor het goede doel!

Aart heeft ons gevraagd mee te willen doen aan een inzamelingsactie voor de Ropa run. Uiteraard willen we hieraan meedoen en gaan ons dan ook hiervoor maximaal inzetten!

De Bootcamp training die we zaterdag gaan geven is vooral gericht op hardlopen aangezien er voor de Ropa veel moet worden gelopen. Daarnaast is het een goede training om kennis te maken met Bootcamp. Bootcamp is een all-round training juist ook voor hardlopers die beter willen gaan lopen. Je traint met hardlopen vooral je benen en uithoudingsvermogen. Bij de Bootcamp trainingen van Basic-Training geven we een full-body training. Dit houdt in dat we alle spieren functioneel trainen. Daarnaast is het zo als je lichaam algeheel fit is, je hierdoor ook sneller en beter gaat hardlopen.

Meedoen aan deze training kost 7,50 p.p. en het gehele bedrag gaat door Basic-Training gedoneerd worden aan team Phoenix. Na afloop van de training zal er tevens een verloting plaats vinden met als prijs 2 gratis bootcamp trainingen*
Om dus Team Phoenix zoveel mogelijk te sponseren kan je dus het beste meedoen, maar vooral ook iedereen uitnodigen en meenemen naar dit event. (Facebook, Like en deel)

Voor meer informatie over Team phoenix klik hier..

Team Phoenix hardlopen in gorinchem

Team Phoenix hardlopen in gorinchem

 

 

 

 

 

 

 

*Als je al lid bent bij Basic-training krijg je deze via de App bijgeschreven. Ben je nog geen lid? dan zal je eerst lid moeten worden bij Basic-training en minimaal een 5 strippenkaart moeten afnemen voor 31-5-2014 hierna zullen de strippen automatisch worden bijgeschreven. De prijs kan niet overgedragen worden op iemand anders.

** abonement houders trainen gratis. Ze kunnen een eigen bijdrage geven.

No Comments to "Ropa Bootcamp Hardlopen voor het goede doel!"

'.