NEWS

MIKE TANGO

By DJ | In Nieuws | on November 11, 2013

MIKE TANGO

 

In deze huidige tijd van Facebook, twitter en andere social media. Worden we lui en hebben we het gemak van technologie en comfort. We vergeten wat we allemaal kunnen en eigenlijk waard zijn.

Je kan tegenwoordig meedoen aan diverse mudrun’s waar je naar toe kan trainen. Veel hardloopwedstrijden waar je aan kan meedoen. Misschien ben je een strongmen/woman en doe je aan Crossfit en of Bootcamp? De vraag blijft wat kan ik? Hoever kan ik gaan? Hoever zet ik door? Wat zijn mijn echte grenzen?
Ben jij in staat je grenzen op te zoeken en te verleggen?

Ben jij klaar voor de next level training?

Tijdens het event MIKE TANGO streven wij ernaar om je grenzen op te zoeken zoals fysiek als mentaal. We doen dit op jou eigen niveau. Jij krijgt de kans om jezelf beter te leren kennen. We pushen jou over de grens en verder…. Onderdelen als Circuit-training, Groepsopdrachten, Individuele opdrachten, Mentale games, Rennen en Verplaatsingen met zware last komen aan bod. Dit allemaal in de nachtelijke uurtjes wanneer iedereen op één oor ligt. We werken ook aan een groepsgevoel dat tijdens de training wel naar voren gaat komen. Dit alles maakt dat MIKE TANGO een extra dimensie geeft aan je huidige manier van trainen.

Wat vragen we van jou?

Tijdens het event vragen we je in te leven en er volledig voor te gaan. Opdrachten en games moeten met jou 100% inzet worden volbracht.
Enige fysieke fitheid is gewenst en is dan ook aantoonbaar. (bijv deelname mudrun)

Kosten van deze training bedraagt 75€ (bestellen via de personal trainer app)
Aanmelden kan ook via het Facebook event

Wat krijg je van ons?

Een complete nacht aan ervaringen, trainingen en lessen die je niet meer vergeet!
Na jou betaling / bevestiging sturen we je een email met verdere gegevens over het evenement, Wat moet je meenemen en hoe kan jij je voorbereiden.
Ook krijg je de exacte locatie en tijden. Verder houden we grootschalige groepen af hierdoor zijn er maar beperkte plaatsen beschikbaar.

Wil jij je grenzen echt verleggen? Dat kan.. het initiatief ligt nu bij jou!

Have you got what it takes?

JA, ik meld mij aan! 11 Januari begint mijn reis….

facebook event banner mike tangop

 

 

 

 

No Comments to "MIKE TANGO"

'.