NEWS

Kick off fight camp

By DJ | In Nieuws | on August 22, 2013

Basic Fight Camp

 

Buiten de reguliere fysieke trainingen die we op de dinsdag en zaterdag geven in Gorinchem en omgeving. Kan je nu ook bij ons terecht voor Basic Fight Camp! Een kick/boks bootcamp variant. De opbouw van de lessen zijn net als de reguliere training/bootcamp; Bestaande uit een algemene warming-up, circuitvorm met aanleren techniek en een afsluiter.
Warming up

Bij de warming- up gaan we specifiek opwarmen voor het Basic Fight Camp circuit, Dit is dus elke keer anders en heel gevarieerd.
Circuit training

Om in het circuit goed je oefeningen te doen krijg je van ons de techniek aangeleerd. hier zit een mooie opbouw van directe stoten en dekking naar loopkicks en gebruik van knieën. Het maakt dus niet uit of je al ervaring heb of totaal niet. In deze reeks leer je de Basic van vechttechnieken. Hierbij leggen we de nadruk op kracht/conditie en techniek en beperken we het fysieke contact. Ook komen in dit circuit een aantal aspecten van de reguliere bootcamp lessen terug. Zoals bijvoorbeeld een Kettlebelt oefeningen, ropeslams en push-ups/sit-ups.

Als afsluiter is er net als de trainingen op dinsdag en zaterdag nog een laatste oefening waarin je nog even alles eruit kan halen wat erin zit. Tijdens de lessen noemen we dit het ‘’toetje’’ maar misschien is dat te luchtig uitgedrukt.

In eerste instantie geven we een 5 lessen reeks (zie data’s) aansluitend als er meerdere geïnteresseerde zijn gaan we dit structureel inplannen.

Wat kost het?

Deze lessen reeks kan je niet met je reguliere bootcamp strippenkaart afnemen. Dit doen we om zo te voorkomen dat je bijvoorbeeld pas in les 3 instapt zonder enige kennis. Hierdoor kunnen we een goede basis leggen voor volgende lessen. We hebben gekozen om voor deze 5 lessen reeks een vaste prijs aan te houden. De kosten voor 5 lessen zijn 37.50 hiervoor krijg je dus 5 onderbouwende lessen en een gedegen basis opleiding.

Locatie en data’s

 

De locatie is in het lingebos en we verzamelen net als op zaterdag bij het kleine parkeerplaatsje aan de west zijde van het lingebos.

De onderstaande data’s staan vast en worden zo ingepland. Kan je op een datum niet dan is er geen inhaal moment.

We beginnen op donderdag om 2000uur.

22 Aug 2013 29 Aug 2013 5 Sept 2013 19 Sept 2013 26 Sept 2013

De kickoff datum is 22 Augustus 2013 meld je snel aan want er zijn maar 12 plaatsen beschikbaar.

via facebook of stuur ons een email @ Boot@basic-training.nl

No Comments to "Kick off fight camp"

'.