NEWS

Homeride Bootcamp voor het goede doel!!!

By DJ | In Nieuws | on January 13, 2014

Homeride Bootcamp voor het goede doel!!!

Op 1 Februari 10:00 uur starten we onze Bootcamp training. De locatie is nabij het Gijs van Andelpark Gildenwijk, Gorinchem tegenover het Beatrixziekenhuis. Deze Bootcamp training zal in het teken staan van het goede doel! Het is dan ook een instap training voor elke niveau! Iedereen kan meedoen!!!

 

Gijs van Andelpark, 4204 Gorinchem, Zuid-Holland Bootcamp verzamel locatie maps

Gijs van Andelpark, 4204 Gorinchem, Zuid-Holland Bootcamp verzamel locatie

Schrijf je in als deelnemer en sponsor op deze manier annemarie als HomeRider en daarmee ook haar andere teamleden van Team X-RAYcers. Zo maak je het mogelijk dat ouders dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn en dat een gehandicapt kind onbeperkt vakantie kan vieren of sporten. Voor meer informatie over deze 500 kilometer lange HomeRide wielertocht waarbij zei in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht gaan fietsen en minimaal langs zes Ronald McDonald Huizen zullen fietsen…

Check voor meer informatie:
http://www.homeride.nl/
http://www.homeride.nl/team/x-raycers/profiel

homeride bootcamp gorinchem beatrixziekenhuis ronald mcdonalds

Kosten zijn 7,50 per persoon per les! Zorg dat je dit contant meeneemt! Het totale les geld zal door Basic-Training Bootcamp Gorinchem worden gedoneerd aan het goede doel! Dus hoe meer mensen hoe meer vreugd! Aanmelden is verplicht en dat kan via dit FB-event of per email! Bij voldoende animo wordt er namelijk een extra les ingepland om 11:00!

Ook zal er een mogelijkheid zijn tot massage die dag.. laat ons even weten als je hieraan meewilt doen dan kunnen zei dit inplannen!

Heb je nog nooit van Bootcamp gehoord en ben je nieuwsgierig! Kijk dan is hier. Dit is het moment om je sportief in te zetten voor het goede doel!

Gijs van Andelpark, 4204 Gorinchem, Zuid-Holland Bootcamp verzamel locatie

Gijs van Andelpark, 4204 Gorinchem, Zuid-Holland Bootcamp verzamel locatie

 

 

 

 

 

No Comments to "Homeride Bootcamp voor het goede doel!!!"

'.