NEWS

Train anders eens mee met ons, ik doe Bootcamp

By DJ | In Bootcamp Recensie leden | on April 21, 2015

Train anders eens mee met ons, ik doe Bootcamp.

 

Er was eens….

een moment dat je bedenkt ik moet toch iets aan die overtollige kilo’s en die slechte conditie doen. Diverse keren de sportschool geprobeerd, maar dat is toch niets voor mij. Ondanks dat ik iedere zaterdag (coachend) langs het hockeyveld te vinden ben was dat ook niets voor mij. Een vader van een jochie uit mijn team zei letterlijk: “train anders eens mee met ons, ik doe Bootcamp”. Zo gezegd, zo gedaan… één keer en je bent echt hooked! Ondanks de ****zware training de allereerste keer…. was dit toch onverwacht precies wat ik zocht in een sport. Samen met medesporters hard werken, maar toch ook weer individueel presteren. Na een half jaar krijg ik intussen commentaar van mijn vrouw of ik niet een beetje overdrijf. Obstacle run hier en daar…trail / mud runs door Dirk Jan wil je ook gewoon niet missen. Maar dat hoeft niet, je kunt ook “gewoon” kiezen voor de normale trainingen. Er is voldoende keuze. Bijna alle trainingen zijn buiten… wind, regen, sneeuw, maar ook zon… en dat maakt het echt uitdagend. Je hebt soms het gevoel dat je de wereld aan het overwinnen bent. Dus kortom… de leuke sfeer in de groep gecombineerd met de afwisselende trainingen van Dirk Jan maken dit voor mij de ideale sport.

P.S. Binnen 6 maanden circa 8kg afgevallen en een extreem verbeterde kracht/conditie!

Krino.

Bootcamp training grinches sportschool

Mud / obstacle run

Wil jij ook een keer ervaren wat Krino elke les ervaart? Wil jij trainen voor een Obstakel course of mud / Trail run? Of liever de reguliere Bootcamp training volgen.
Wij geven iedereen 2 proeflessen om te ervaren hoe wij trainen maar vooral ook waarom. De Bootcamp trainingen zijn op verschillende locatie in Gorinchem om het zo gevarieerd mogelijk te houden. Geen conditie of een tijd niet gesport? Bij ons kan je gewoon instromen en word je door de groep direct opgenomen.

No Comments to "Train anders eens mee met ons, ik doe Bootcamp"

'.