NEWS

Obstacles & modder niets voor mij !

By DJ | In Bootcamp Recensie leden | on May 29, 2015

Obstacles

De afgelopen jaren heb ik aan verschillende hardloop wedstrijden meegedaan.
Erg leuk vooral het buiten bezig zijn na een dag op kantoor.
Toen hoorde ik van obstacle runs en mud runs. Nou niets voor mij dacht ik!
Vrijwillig door de modder kruipen en over enge hoge dingen klimmen, dat doe ik niet.

Modder !

Eerst maar eens wat trainingen gaan volgen om meer kracht op te bouwen, hier begon mijn ervaring met 2 gratis bootcamp lessen van basic training.
Langzaam aan werd ik toch steeds nieuwsgieriger door de mensen die helemaal hyper waren na een obstacle of mud run. Oké toch maar een keer proberen dan, dus meer trainingen ook wat trail runs en speciale trainingen die er op gericht zijn om tips te krijgen hoe je sommige obstacles het best lees met de minste krachtsinspanning kan nemen.
En toen de eerste keer, Stormloop vorig jaar. Een beetje zenuwachtig ging ik met een groepje op weg. Wat tof, wat leuk, ook al was het zwemmen wel erg koud. Nu een paar obstacles, trail en mud runs verder ben ik nog steeds fan. En tja wat is nou eigenlijk een beetje modder.

Sandra.

Slim en op techniek

Wil jij net als Sandra trainen voor een obstakel run, meer kracht en conditie krijgen. Leer bij ons hoe je met zo min mogelijk inspanning en de juiste technieken over een hindernis kan klimmen?
Vraag dan 2 gratis lessen bij ons aan en zorg dat je goed voorbereid aan de start verschijnt! Dit helpt je niet alleen tijdens de run meer plezier te beleven maar voorkomt ook de nodige blessureleed. Daarbij gaan wij ook regelmatig als team naar diverse runs om ons daar te vertegenwoordigen.
sluit jij je ook bij ons aan?

No Comments to "Obstacles & modder niets voor mij !"

'.