NEWS

De sfeer, afwisseling & opzoeken van je grenzen

By DJ | In Bootcamp Recensie leden | on April 21, 2014

De sfeer, afwisseling & opzoeken van je grenzen

 

Na meer dan anderhalf jaar vonden wij het wel eens tijd om de leden te vragen wat ze van de trainingen vonden. Hieronder een recensie van Janno.

Hoi! Ik ben Janno, 24 jaar. 2 maanden geleden ben ik voor het eerst naar een Bootcamp les van basic training in Gorinchem geweest. Tot mijn 21ste heb ik gevoetbald en van mijn 18de tot mijn 22ste fanatiek naar de sportschool gegaan. Na 2 jaar zonder sporten was ik, de 20 kilo die ik eerder afgevallen was, weer aangekomen en voelde me vaak futloos, dus de knop moest weer om! Sportschool of voetbal was geen optie, omdat ik daar nooit de voldoening en plezier in heb kunnen vinden die ik zocht. Na de eerste proefles was ik meteen verkocht!

De sfeer, afwisseling en het opzoeken van je grenzen

De sfeer, afwisseling en het opzoeken van je grenzen

 

 

Inmiddels ben ik al weer 7 kilo afgevallen en voel me een heel stuk fitter! Ook heb ik de lessen Fight Camp en strenght & conditioning inmiddels geprobeerd en bevielen net zo goed als de Bootcamp lessen! Ik kijk uit naar elke les en heb me inmiddels ingeschreven voor een obstaclerun!

Wil jij net als Janno meer afwisseling een gezellige sfeer maar vooral je grenzen verleggen / verbeteren doe dan mee met een van onze Lessen? Heb jij al een goede conditie maar wil je verder? Of wil je vanaf het begin opbouwen? Schrijf je dan in en vraag hier 2 GRATIS proeflessen aan!

 

No Comments to "De sfeer, afwisseling & opzoeken van je grenzen"

'.