NEWS

De rest van de week in de sportschool

By DJ | In Bootcamp Recensie leden | on November 4, 2014

De rest van de week in de sportschool

Ok.. we gaan ons opgeven voor Mud Masters. Dat was begin van dit jaar het idee op mijn werk.

Maar ja. Dan wil ik er wel voor gaan trainen….

Via de site Mud Masters ben ik aan Basic Training gekomen, om bij mij in de buurt te gaan trainen voor obstakel runs. Ik mijn sportschoenen aangetrokken en 2 gratis proeflessen mee getraind bij BASIC-TRAINING

Jemig. Voor iemand die altijd heeft gesport en 3 x per week in de sportschool trainde was het best zwaar. Dat verwacht je dan weer niet. En dat hardlopen pff. dat viel tegen. Maar mijn vriend zei: houdt het nou maar vol, dan zal je zien dat het steeds beter gaat. En ja hoor. Het gaat inderdaad steeds beter!

Van 1x naar 3x

Mijn uitgangspunt was de donderdagavonden bij Basic Training te gaan trainen en de rest van de week in de sportschool. Maar ja, die zaterdag was ook wel erg leuk trainen in het Lingebos. Dus tja.. ik ging al snel van 2 x Bootcamp naar 3 x Bootcamp in de week! Het is gewoon zo verslavend. Lekker buiten en elke training is anders. Je wordt sterker en je bouwt steeds meer conditie op.

Edities.

Af en toe geven ze een andere bootcamp editie: water (Lingebos), zand (Drunense Duinen), kickboksen en met de kettlebel. Het is allemaal geweldig. En wat ook zo leuk is; je doet het voor jezelf, maar iedereen helpt je waar het nodig is of je traint met een buddy. Dirk Jan legt alles prima uit en let op je houding. Ik vind het echt geweldig, ook met de groep is het super gezellig. Ik ben heel blij met de trainingen en krijg er nog meer energie van.

Mudmasters

Afgelopen september hebben we dus de 6 km Mud Masters mee gedaan, wat gaaf al die obstakels overwinnen met een groep, helemaal geweldig! En dankzij Basic Training ben ik goed getraind en voorbereid op obstacles. Voor volgend jaar heb ik dan ook al ingeschreven voor nog meer obstakel runs, helemaal zin in.

Dus op naar een sportief 2015!

Groetjes, Lizet

Lizet Bootcamp Recensie De rest van de week in de sportschool

Lizet Bootcamp Recensie

No Comments to "De rest van de week in de sportschool"

'.